Firma S.C.Donga S.R.L. este importatore directa a produselor de pe site-ul cu acelasi nume, avand o istorie bogata in importuri va ofera o gama diversificata de produse, inclusive cele de menaj, in cantitati en-gross si la bucata.
Am început în 1996 ca o rețea de magazine pe litoralul Mării Negre, beneficiind de un depozit propriu și, astfel, de avantajul unei aprovizionări foarte eficiente.Echipa SC.Donga.SRL este formată din oameni plini de pasiune și angajament.
Ne bazăm pe profesionalism și ne concentrăm pe domeniul în care suntem cei mai buni – vânzarea produselor de larg consum. Suntem pe piață de peste 20 de ani, oferind produse atent selecționate. Sortimentul nostru este constant îmbogățit. Dar pentru noi cel mai important și valoros aspect este reprezentat de opiniile pozitive și calificativele mari din rețea. Actual suntem unul dintre cele mai mari magazine de pe litoralul Marii Negre care se specializează în vânzarea de și dorim să oferim produsele noastre și clienților din România online.